Champagne Cristal 2002 Cutie Expand

Champagne Cristal 2002 Cutie

Louis Roederer

132

Nou

Livram in toata tara

Livrare in 24h

Asiguram transportul

Unul dintre cele mai scumpe vinuri spumante din lume - legendarul „Cristal” produs de Louis Roederer, face cinste unui cadou de legendă, dedicat victoriilor importante din viaţa destinatarului său.

Iniţial, şampania „Cristal” a fost creată, în anul 1876, pentru împăratul Alexandru al II-lea al Rusiei de către producătorul francez  Louis Roederer.  Sticla şampaniei Cristal se remarcă prin fundul plat şi corpul  transparent, îmbrăcat într-o folie anti-UV și cu etichetă aurie. O altă notă distinctivă a cuvée-ului Cristal se referă la faptul că este produs doar în cei mai buni ani viticoli, în care strugurii Chardonnay şi Pinot Noir ajung la o maturitate desăvârşită. Rezultatul este un spumant mătăsos, bogat în arome, cu un gust inconfundabil şi pe placul celor mai pretenţioşi cunoscători.

Şampania Cristal este foarte populară în rândul vedetelor show-bizz-ului american, iar ediţiile sale limitate au constituit obiectul licitaţiilor în lumea bună, cel mai recent preţ plătit pentru un spumant produs de Louis Roederer fiiind de aproximativ 17.000 $.

Momentele deosebite şi victoriile mari se sărbătoresc cu o şampanie pe măsură: un pahar din cel mai luxos, extravagant şi scump spumant din lume!

Inchide

Acest site foloseste cookies. Click aici pentru detalii.