Champagne Veuve Clicquot Ponsardin Rose Expand

Champagne Veuve Clicquot Ponsardin Rose

Veuve Clicquot Ponsardin

133

Nou

Livram in toata tara

Livrare in 24h

Asiguram transportul

Aceasta sampanie Rose Non-vintage a rezultat ca urmare a incercarii de a realiza o sampanie Rose cu o aroma dulce atragatoare avand la baza esente din fructe. Faimosul degustator Jacques Peters si echipa sa au dorit sa creeze o sampanie care sa fie accesibila si naturala, motiv pentru care au transformat eleganta si luxurianta  produselor Veuve Clicquot in stil. Produsul este o sampanie rose perfect echilibrata, realizata in stilul specific Veuve Clicquot: o combinatie de eleganta si talent. Sampania este consumata cu placere de toti cumparatorii. Gustul sau de fructe abia coapte fac ca aceasta bautura sa fie potrivita nu doar pentru evenimente deosebite ci si pentru o simpla intalnire cu prietenii.
Ceea ce face acest produs deosebit este combinatia de 50-60 de esente diferite care o alcatuiesc. Aceasta are la baza amestecul traditional al produselor Brut Yellow Label: de la 50 pana la 55% Pinot Noir, intre 15 si 20% Pinot Meunier si intre 28 si 33% Chardonnay.

Descriere degustare:

Culoare: Vinul are o culoare luminoasa cu atractive licariri roz.
Miros: Mirosul este bogat si elegant cu arome initiale de fructe rosii proaspete (zmeura, fragi, cirese, mure). Pe masura ce se dezvolta, acesta capata miresme de biscuiti, fructe uscate si produse vieneze (migdale, caise, briose).
Aroma: Paleta de gusturi este la inceput fresh urmata de o senzatie fructata armonioasa.

Inchide

Acest site foloseste cookies. Click aici pentru detalii.