Champagne Cristal 2002 Expand

Champagne Cristal 2002

Louis Roederer

131

Nou

Livram in toata tara

Livrare in 24h

Asiguram transportul

Unul dintre cele mai scumpe vinuri spumante din lume - legendarul „Cristal” produs de Louis Roederer, face cinste unui cadou de legendă, dedicat victoriilor importante din viaţa destinatarului său.

Iniţial, şampania „Cristal” a fost creată, în anul 1876, pentru împăratul Alexandru al II-lea al Rusiei de către producătorul francez  Louis Roederer.  Sticla şampaniei Cristal se remarcă prin fundul plat şi corpul  transparent, îmbrăcat într-o folie anti-UV și cu etichetă aurie. O altă notă distinctivă a cuvée-ului Cristal se referă la faptul că este produs doar în cei mai buni ani viticoli, în care strugurii Chardonnay şi Pinot Noir ajung la o maturitate desăvârşită. Rezultatul este un spumant mătăsos, bogat în arome, cu un gust inconfundabil şi pe placul celor mai pretenţioşi cunoscători.

Şampania Cristal este foarte populară în rândul vedetelor show-bizz-ului american, iar ediţiile sale limitate au constituit obiectul licitaţiilor în lumea bună, cel mai recent preţ plătit pentru un spumant produs de Louis Roederer fiiind de aproximativ 17.000 $.

Momentele deosebite şi victoriile mari se sărbătoresc cu o şampanie pe măsură: un pahar din cel mai luxos, extravagant şi scump spumant din lume!

Inchide

Acest site foloseste cookies. Click aici pentru detalii.